No SSO cookie

Lancia Stratos ar putea reinvia

voteaza
(0/ 0)
Lancia Stratos ar putea reinvia
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lancia ar putea readuce in prim-plan legendarul model Stratos, care si-a facut aparitia in anii '70.

 
 

O serie de indicii par a anunta revenirea legendarului model Lancia Stratos. Doua poze spion surprind un model in teste pe circuitul de teste Fiat Balocco.


Calitatea imaginilor, care aduc foarte mult cu doua fotografii Polaroid din alte epoci, pun numeroase semne de intrebare cu privire la veridicitatea acestor informatii. Imaginile sugereaza ca este vorba despre un prototip care seamana izbitor de mult cu modelul Stratos lansat in 1970 la salonul Auto de la Torino.


In ciuda asemanarilor, prototipul Lancia pare a fi mai degraba inspirat dintr-un model Ferrari. Lancia Stratos a fost desenat de Bertone si s-a remarcat prin unghiul parbrizului si prin designului revolutionar.


Se pare ca revenirea modelului Stratos pe piata are o sansa, dar nu una care tine de dorinta marcii Lancia. Presa italiana sugereaza ca modelul ar putea fi finantat de un iubitor al marcii Lancia, care ar dori sa-i fie facut la comanda un model prototip.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1711 :: 22.11MB