No SSO cookie

Lamborghini prezinta editia limitata Gallardo LP570-4 Blancpain

voteaza
(0/ 0)
Lamborghini prezinta editia limitata Gallardo LP570-4 Blancpain
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lamborghini a realizat impreuna cu Blancpain o editie limitata a modelului Gallardo LP570-4. Aceasta editie limitata este un omagiu adus masinilor de curse Lamborghini Blancpain Super Trofeo.

 
 
Modelul Lamborghini LP570-4 Blancpain este un omagiu adus masinilor de curse Lamborghini Blancpain Super Trofeo. Blancpain este un producator elvetian de ceasuri si principalul sponsor al acestei serii de curse.

Editia limitata Gallardo Blancpain a primit un eleron asemanator cu cel al vechiului Countach, un nou capac pentru motor care imbunatateste ventilarea si este vopsit in negru pentru a spori agresivitatea. Pachetul estetic exterior este completat de etrierii vopsiti in galben, jante Skorpius si difuzor spate din fibra de carbon.

La interior se pastreaza tema sportiva, acesta fiind imbracat in alcantara cu insertii si cusaturi galbene. Propulsorul folosit este un V10 de 5.2 litri capabil sa dezvolte 570 CP. Tractiunea este una integrala, iar masa este aceasi ca si al modelului Superleggera, adica 1340 kg. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 3.4 secunde, iar viteza maxima este de 320 km/h.

Andrei Monenciu




 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3590 :: 17.8MB