No SSO cookie

Lamborghini Gallardo Balboni Edition by Anderson Germany

voteaza
(0/ 0)
Lamborghini Gallardo Balboni Edition by Anderson Germany
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Editia limitata Lamborghini Gallardo Balboni by Anderson Germany ofera 582 CP.

 
 
Acum aproximativ un an, Lamborghini a prezentat o editie speciala a modelului Gallardo, realizata in onoarea luI Valentino Balboni, omul care si-a inceput cariera in cadrul companiei ca ucenic mecanic, si a ajuns sa fie rugat de fondatorii companiei sa testeze fiecare model nou Lamborghini.


Cunoscut ca Lamborghini Gallardo LP 550-2 Valentino Balboni, modelul renunta la tractiunea integrala si trimite cei 550 CP catre puntea spate. Atinge 100 km/h in numai 3,9 secunde si are o viteza maxima, limitata electronic la  320 km/h. Dar desi cifrele nu arata rau deloc, daca ai o firma de tuning care se numeste Anderson Germany, vei incerca sa faci cifrele sa arate si mai bine.


Pe langa faptul ca prezinta un look mai sportiv si mai agresiv, datorita jantelor de 20 inci, Anderson Germany a urcat puterea motorului de la 550 CP, la 582 CP. Desi tunerul nu a furnizat inca cifrele care ilustreaza cat din puterea suplimentar obtinuta se regaseste si in performantele masinii, este logic sa existe si aici o diferenta.


Datorita faptului ca exteriorul acestei masini de exceptie poate fi cu greu imbunatatit sau modificat, Anderson Germany si-a concentrat eforturile de ordin stilistic asupra interiorului, cu mici tuse asupra unor detalii externe vizibile.


Micile detalii exterioare modificate sunt tenta de culoare data lampilor spate si geamurilor. Insa cand vine vorba despre jantele speciale si unice ale modelului, care beneficiaza de o vopsire si lacuire speciala, este nevoie, doar aici de trei pagini de scris! Pe scurt, acestea au dimensiunile 8,5x20, respectiv 11,5x20 inci, si au primit anvelope de inalta performanta 235/30/20 pentru fata, si 305/25/20 pentru spate.
Desi nu ies in evidenta la prima vedere, conteaza probabil mai mult decat sistemul ajustabil de evacuare, al carui volum poate fi actionat si reglat dintr-o telecomanda si care are trei trepte de control direct inclusiv asupra supapelor.


Interiorul este complet restilizat cu scaune care prezinta logo-ul tunerului aplicat pe materialul in contrast "Carbon in White", care este o delectare pentru ochi, si care se regaseste in intreg habitaclul.


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2087 :: 17.79MB