No SSO cookie

Lamborghini Estoque ar putea intra in productie

voteaza
(0/ 0)
Lamborghini Estoque ar putea intra in productie
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lamborghini se gandeste sa introduca un al treilea model, iar acesta ar putea fi Estoque, supercarul italian cu patru usi, primul coupe cu patru usi realizat de catre Lamborghini. Aceasta informatie contrazice zvonul care sustine ca italienii doresc sa realizeze un SUV de lux.

 
 
CEO-ul Lamborghini, Stephan Winkelmann a declarat ca modelul Estoque a intrat din nou in atentia conducerii. Winkelmann a declarat ca prefera sa lanseze un sedan sportiv, iar modelul Estoque ar putea fi masina ideala pentru a intra in acest segment nou al coupe-urilor cu patru usi.

Stephan Winkelmann a completat spunand ca Estoque este o usa catre noi oportunitati, modelul permite experimentarea unui segment nou, diferit de cel al supercarurilor. Coupe-ul cu patru usi a fost extrem de bine primit de catre public si de presa auto, iar Winkelmann a declarat ca si acum primeste email-uri cu privire la introducerea modelului Estoque in productie.

Un model cu patru usi ar atrage o noua clientela, oameni care doresc o masina mai practica. Decizia celor de la Lamborghini ar putea fi influentata si de expansiunea in China, iar chinezii sunt cunoscuti pentru pasiunea fata de sedan-urile de lux.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

Nu-mi place ! Seamana cu stilul de masina sport americana de doi bani ...!

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1819 :: 22.18MB