No SSO cookie

Lamborghini a produs 10.000 de unitati Gallardo

voteaza
(0/ 0)
Lamborghini a produs 10.000 de unitati Gallardo
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lamborghini a ajuns la 10.000 de unitati produse ale modelului Gallardo.

 
 

Lamborghini anunta ca produs exemplarul cu numarul 10.000 al modelului Gallardo in fabrica Sant'Agata Bolognese din Italia. Astfel, Gallardo devine cel mai de succes model Lamborghini din istorie.


Exemplarul aniversar este vopsit intr-un galben “Midas” si va fi destinat unui client din China. Stephan Winkelmann, seful Lamborghini, a declarat: "Productia unui numar de 10.000 de unitati a unui model ca Galalrdo este o realizarea incredibila pentru noi. Brandul Lamborghini este unul extrem, iar Gallardo a jucat un rol exemplar in definerea imaginii de brand in intreaga lume. Astazi, Lamborghini este prezent in 45 de tari cu o retea de 120 de dealerio, iar Gallardo a contribuit la acest succes”.


Modelul Gallardo, echipat cu un motor V10 si tractiune integrala, a fost lansat in 2003, iar de atunci Lamborghini a mai lansat noi versiuni ale modelului cum ar fi Spyder sau Superleggera. Gallardo a primit chiar in acest an o versiune imbunatatita, Gallardo LP 570-4 Superleggera, un supercar mai usor si mai rapid, bazat insa pe acelasi patent Gallardo.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1406 :: 17.78MB