No SSO cookie

Lamborghini a lansat primul teaser pentru inlocuitorul modelului Murcielago

voteaza
(0/ 0)
Lamborghini a lansat primul teaser pentru inlocuitorul modelului Murcielago
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lamborghini a lansat primul teaser pentru noul model.

 
 
Lamborghini va prezenta anul acesta la Salonul Auto de la Paris un nou model. Acesta va inlocui actualul Lamborghini Murcielago si s-ar putea sa poarte numele de Jota. Italienii au lansat primul teaser pentru a atrage atentia fanilor si presei auto. Teaser-ul consta in prezentarea gamei de modele Lamborghini si o parte din capota noului model.

Noul Lamborghini Jota va fi dotat cu un propulsor V12 de 7.0 litri capabil sa dezvolte 720 CP si cuplu de 700 Nm si masa de 1.5 tone. Accelerarea de la 0-100 km/h va dura doar 3 secunde, iar viteza maxima va fi de 370 km/h. Cu toate ca modelul Jota este mai puternic decat actualul Murcielago, acesta va avea un consum si emisii mai mici. Se zvoneste ca noul Lamborghini Jota va avea un consum de 12 litri/100 km.

Pentru a reduce masa masinii, Lamborghini a folosit un sasiu din fibra de carbon. In ceea ce priveste transmisia noului model, parerile sunt impartite. Unii cred ca va fi adoptata o transmisie automata cu dublu ambreiaj cu 7 rapoarte, iar unii cred ca va fi folosita una automata cu padele.

Se pare ca noul model va primi un nou tip de usi, acestea vor iesi putin in lateral inainte de a se deschide in sus. Colectionarii Lamborghini s-ar putea sa aiba ocazia sa vada noul model inainte de lansarea oficiala din aceasta toamna la Paris.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

Masinile astea nu au fost facute sa mearga pe strada ca o masina de zi cu zi nu are capacitatiile necesare si chair daca ar circula ar incurca traficul si probabil ambreajul ar fii praf nici nu sunt sigure si mai ales la consumul lor sa folosesti un Enzo sau SLR cam intr-o luna cat dai pe benzina iti iei un BMW Seria 3 sau un Audi A6 tu toate dotariile necesare unui sofat civilizat astea sunt masini de fite si dupa ce ca au un pret urias mai stai sivreo 2 ani pan ce iti este livrata nu pot fii folosite decat pe pista PAREREA MEA

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2570 :: 22.18MB