No SSO cookie

La SIAB 2003, Suzuki a lansat modelul Ignis

voteaza
(0/ 0)
La SIAB 2003, Suzuki a lansat modelul Ignis
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

B&S Motors, importator autorizat Suzuki pe piaţa românească, a lansat cu ocazia deschiderii Salonului Internaţional al Automobilului Bucureşti, noul model Suzuki Ignis, model lansat cu puţin timp în urmă la Frankfurt Motor Show.

 
 
[poza1s]Ignis se situează în clasa compactă şi este un model care poate fi atât o maşină de oraş, dar în acelaşi timp poate fi văzut şi ca un model SUV de mici dimensiuni, cu un consum redus de carburant. Atributele principale ale acestui model, fabricat de constructorul japonez în Ungaria, sunt confortul, durabilitatea, siguranţa şi mobilitatea. Interiorul este extrem de spaţios, cu scaune largi şi o accesibilitate sporită a comenzilor, a volanului şi a schimbătorului de viteze. Bordul dispune de sistem informativ suplimentar, iar la capitolul siguranţă maşina are echipamente de ultimă generaţie, precum ABS şi sistem electronic de distribuţie a forţei de frânare. Caroseria este creată pentru a absorbi şi redirecţiona impactul în afara arieu unde se află pasagerii. În plus maşina dispine de airbag-uri şi sisteme de protecţie a capului, iar ca opţiune se pot monta şi airbag-uri laterale. [poza2s]Motorizările disponibile la Suzuki Ignis, corespunzătoare normelor de poluare Euro IV, sunt de trei tipuri, două benzină, de 1,3 litri şi 93 CP, de 1,5 litri şi 99 CP, precum şi un diesel common rail de1,25 litri şi 69 CP. Motoarele alimentate cu benzină dispun de sistem cu distribuţie variabilă VVT. Toate modelele au transmisie manuală în 5 trepte. În plus, motorul de 1,5 litri dispune şi de tracţiune integrală. Preţurile la care acest model este disponibil în reţeaua B&S Motors, fără taxe incluse, sunt între 8.600 şi 9.800 euro, pentru varianta cu motor 1.3, între 9.900 şi 10.100 euro, pentru 1.5 şi de 11.250 pentru varianta diesel. [poza3s]Tot la SIAB 2003, modelul Suzuki Wagon R+ a fost lansat în varianta diesel, motorul care propulsează acest model fiind identic celui montat pe Ignis. Preţul CIP al lui Wagon R+ Diesel este de 10.100 euro. În privinţa vânzărilor, B&S Motors a comercializat ân primele 8 luni ale anului un număr de 228 de unităţi, depăşind deja totalul de anul trecut, care a fost de 216 unităţi. Pentru întreg anul, compania şi-a propus un target de 400 de unităţi.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2226 :: 22.09MB