No SSO cookie

KTM va lansa un model X-Bow R de 300 CP!

voteaza
(0/ 0)
KTM va lansa un model X-Bow R de 300 CP!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

KTM a declarat ca va lansa in curand o versiune mai puternica a modelului X-Bow. Noul X-Bow R va fi dotat cu un propulsor de 300 CP.

 
 
KTM este o companie specializata in motociclete care a iesit in evidenta prin modelul X-Bow. Acesta este creat pentru doritorii de adrenalina si in special pentru cei care doresc sa-si testeze abilitatile de piloti pe circuit.

Vechiul model a fost dotat cu un propulsor 2.0 TFSI imprumutat de la Audi S3. Acesta dezvolta o putere maxima de 240 CP. KTM a vandut aproximativ 500 de exemplare de la lansarea din 2008.

Austriecii pregatesc un nou model pentru 2011, noul X-Bow R. Acesta a primit un propulsor imbunatatit care dezvolta 300 CP. Noul X-Bow este disponibil cu doua pachete de echipare: Sport si Race. Versiunea Sport poate fi inmatriculata si folosita zi de zi, iar cea Race este echipata pentru circuit, cea din urma are dotari mai spartane.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2311 :: 22.16MB