No SSO cookie

Kit-ul de urgenta pentru iarna

voteaza
(0/ 0)
Kit-ul de urgenta pentru iarna
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Este intotdeauna mai bine sa fii pregatit in caz de urgenta decat sa fii luat pe nepregatite. Atunci cand asamblati un kit de urgenta pentru iarna pentru masina dvs., ar fi bine sa stiti ce trebuie sa existe intr-un asemenea kit. Va voi prezenta cum puteti alege cele necesare pentru a alcatui un kit de urgenta pentru iarna.

 
 
Daca ati condus vreodata prin munti la sfarsitul primaverii sau inceputul toamnei, atunci stiti cat de rapid se poate schimba vremea in rau. in mod similar vremea din zonele de deal sau campie se poate schimba si poate deveni periculoasa pentru soferul obisnuit. Pana la urma, exista vreun stat in Statele Unite in care sa nu se aplice zicala "Daca nu iti place vremea, atunci asteapta 5 minute pentru ca se va schimba"? Pe masura ce ne apropiem de iarna, vremea va deveni mult mai schimbatoare si periculoasa. Deci, intrebarea este daca veti fi pregatiti atunci cand se vor produce acele schimbari.

Agentiile precum Crucea Rosie Americana si Asociatia Automobilistilor din America recomanda (cu tarie) ca fiecare autovehicul sa aiba la indemana un "kit de urgenta pentru iarna" pentru acele cele mai rele scenarii nu mai sunt doar scenarii si devin realitate. Daca nu aveti o astfel de trusa, atunci ar trebui sa va alcatuiti una cat mai rapid pentru ca va veti mentine in siguranta in acest fel pe dvs. si familia dvs. in acest scop, va prezint o lista de lucruri de care chiar aveti nevoie in trusa dvs. personala si motivul pentru care ar trebui sa le aveti.

Cablu de cuplu - Nu cred ca mai este nevoie de nici o prezentare. Daca masina nu mai porneste (de ex., bateria nu mai functioneaza), veti avea nevoie de aceste cabluri pentru a reporni masina.

Trusa de prim ajutor - Daca stai putin si te gandesti, aceasta trusa iti va fi necesara in cazul in care un membru al familiei tale se raneste. Aceasta trusa ar trebui sa includa niste instructiuni de baza de prim ajutor de asemenea.

Lopata telescopica - Achizitionati o lopata telescopica de la orice magazin local cu articole militare. Acestea sunt perfecte pentru ca nu ocupa mult spatiu, care este oricum limitat, si pentru ca pot fi folosite in mai multe scopuri. Unele scopuri includ topor, cazma si lopata.

Rezerve de alimente - Un alt exemplu pentru care ar trebui sa vizitezi magazinul de articole militare local este pentru a-ti procura cele necesare. Eu sugerez sa cumparati un pachet de Meals Ready to Eat (Mancaruri gata preparate). Chiar daca nu sunt cele mai gustoase, nu au termen de expirare si au incorporat un sistem de autoincalzire care se declanseaza la interactiunea chimica cu apa.

Sac de nisip - Un saculet de nisip va va fi de folos cand va veti astepta mai putin. Acest material este perfect pentru a va oferi extratractiune cand va impotmoliti. Pur si simplu aruncati nisip sub si in jurul anvelopei, dupa caz. Daca nu va place nisipul, atunci cautati o alternativa cum ar fi nisipul pentru pisici. Grauntele mai aspre din care este facut nisipul pentru pisici ar putea furniza acea tractiune de care aveti nevoie pentru a iesi din situatii alunecoase.

Racleta - Aceasta chiar va trebuie. Este un instrument folositor pentru indepartarea ghetii de pe geamuri ca sa aveti vizibilitate.

Patura - Este perfecta daca sunteti blocat undeva si fie trebuie sa economisiti combustibilul fie ati ramas fara. Pur si simplu inveliti-va cu patura pentru a va incalzi, dar ati putea include si un set de haine de iarna de asemenea.

Lanterna - Noaptea se intuneca si in timpul iernii se pare ca se intuneca si mai tare. Va puteti ajuta de o lanterna ca sa va luminati calea. Asigurati-va ca aveti un extra set de baterii noi la indemana pentru a nu ramane fara lumina.

Vesta reflectorizanta / Triunghi reflectorizant - in timpul unei furtuni de zapada poate fi destul de dificil pentru alti participanti la trafic sa vada pe cineva blocat pe marginea drumului. in astfel de situatii, o bucata de material viu colorat sau un triunghi reflectorizant va poate ajuta sa va faceti vazuti.

Lumanare si chibrituri - O cale usoara de a face mai multa caldura (si lumina) in orice situatie este aceea in care folositi lumanarea si chibriturile. Un alt rol al acestora este acela ca puteti topi putina zapada pentru a avea apa daca este cazul.

Cana de metal - Este un obiect foarte necesar in trusa dvs., daca doriti sa topiti mai multa zapada pentru apa.

Briceag - Bricegele sunt foarte bune pentru a deschide diferite cutii care sunt intepenite. Daca aveti un briceag multifunctional, atunci este bine sa il includeti in trusa dvs.

O trusa de scule - Veti avea nevoie de o scula multifunctionala sau de o trusa de scule in masina. Va va fi necesara ca sa executati operatiuni de intretinere necesare.

Cablu de remorcare - Daca se intampla sa ramaneti impotmolit, un cablu de remorcare este o modalitate foarte buna pentru a iesi din aceasta situatie. Daca nu aveti un cablu de remorcare, atunci ar trebui sa aveti o franghie de mare tensiune.

Faclii de semnalizare - Atunci cand este vorba de furtuni de zapada, este foarte greu sa fi vazut in timpul zilei. Noaptea este si mai complicat. Pentru a avea mai multe sanse de a fi vazut, trebuie sa aveti la indemana niste faclii de semnalizare.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1829 :: 22.12MB