No SSO cookie

Kia va lansa un CUV electric in 2011

voteaza
(0/ 0)
Kia va lansa un CUV electric in 2011
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Grupul Hyundai va lansa in 2011 un CUV, model care la trei luni dupa lansare va fi oferit si in versiune elctrica. Coreenii au declarat ca noile modele vor fi lansate pana la sfarsitul lui 2011.

 
 
Grupul Hyundai incearca sa cucereasca teren pe piata masinilor electrice. Acestia au prezentat luna aceasta primul model electric, noul Hyundai BlueOn. Noul CUV electric va avea o autonomie de 130 km cu o singura incarcare.

Directorul de dezvoltare a declarat ca Hyundai planuieste sa produca 2.000 de unitati electrice bazate pe noile CUV-uri Kia si 500 de unitati BlueOn pana in 2012. Cele 2.500 de examplare vor fi distribuite oragnizatiilor guvernamentale din Corea de Sud.

Modelele pentru comercializare vor fi lansate in 2013, dar Hyundai nu a decis inca gama de model si nici primele piete care vor primi modelele electrice coreene. Aceasta stire a aparut la scurt timp dupa ce guvernul corean a declarat ca doreste sa inlocuiasca 20% din masinile tarii cu modele electrice pana in 2020.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1753 :: 17.78MB