No SSO cookie

KIA Soul Facelift, premiera la New York Auto Show

voteaza
(0/ 0)
KIA Soul Facelift, premiera la New York Auto Show
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Versiunea cu facelift KIA Soul si-a facut debutul la New York Auto Show, noul model urmand a fi livrat primilor clienti incepand cu a doua jumatate a anului in curs.

 
 
 

Hatchback-ul coreean a primit, pe langa un aspect exterior imbunatatit, si o serie de noi tehnologii si motorizari mai eficiente si mai putin poluante.

 

Astfel, un nou motor de 1,6 litri cu injectie directa ofera o putere de 135 CP (cu 11% mai mult decat motorul pe care il inlocuieste) si un cuplu de 164 Nm. Acest motor, cuplat la o noua transmisie automata cu sase rapoarte, ofera un consum mediu de 6,9 litri / 100 km.

 

Pentru cei ce doresc mai multa putere, este disponibil si un propulsor de 2 litri cu patru cilindri, ce livreaza 160 CP si 193 Nm, ce poate fi cuplat la o transmisie cu sase rapoarte, fie manuala, fie automata. Acest motor este de altfel dotare standard pentru modele KIA Soul+, KIA Soul! si KIA Soul Sport. In cazul sau, consumul mediu de benzina este de doar 7,1 litri la 100 km parcursi, potrivit datelor furnizate de firma coreeana.

 

Fata de versiunea anterioara, KIA Soul facelift se diferentiaza in ceea ce priveste exteriorul prin farurile cu tehnologie LED, o capota redesenata si noi spoilere in fata si in spate. Forma de ansamblu a modelului a fost rafinata, pentru ii oferi lui Soul o silueta mai dinamica.

 

 

In interior, sunt acum disponibile un sistem audio premium si un sistem de infotainment cu interfata UVO. Cel de-al doilea este oferit ca dotare standard pentru pachetul de design premium, care mai include scaune-fata incalzite electric, tapiterie din piele, sistem automat de climatizare, un sistem de navigatie prin satelit de ultima generatie si buton de pornire start/stop.

 

Cristian Iovitu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2810 :: 17.79MB