No SSO cookie

Kia prezinta noul concept Naimo

voteaza
(0/ 0)
Kia prezinta noul concept Naimo
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Kia a prezentat noul concept electric Naimo la Seul. Noul concept prefigureaza o noua generatie de crossover destinat in general tinerilor activi.

 
 
Noul Kia Naimo este alimentat de doua baterii Li-Ion de 27 kWh, acestea actioneaza un motor electric capabil sa dezvolte 108 CP si 280 Nm. Kia a declarat ca modelul electric are o autonomie de 200 km/h/incarcare si poate atinge o viteza maxima de 150 km/h.

O incarcare pana la 80% dureaza la o priza de 50 kW in jur de 25 de minute, in timp ce o incarcare completa la o priza de 3.3 kW dureaza cinci ore jumate.

Designul iese in evidenta prin plafonul panoramic asimetric, portbagajul cu trei usi si jantele de 20 inch. Conceptul este dotat de asemenea cu lumini LED, camere video in locul oglinzilor retrovizoare si un jet de aer care inlocuieste stergatoarele de parbriz. Interiorul este dominat de lemn de inalta calitate, iar plafonul este tapitat cu hartie coreana.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2272 :: 22.11MB