No SSO cookie

Johnson Controls deschide oficial fabrica de scaune pentru autovehicule din Craiova

voteaza
(0/ 0)
Johnson Controls deschide oficial fabrica de scaune pentru autovehicule din Craiova
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fabrica Johnson Controls din Craiova va crea 160 noi locuri de munca.

 
 

Conducerea Johnson Controls, lider global in domeniul scaunelor pentru autovehicule, al sistemelor de plafon, usi, tablouri de bord si al componentelor electronice pentru interiorul autovehiculelor a deschis oficial cea mai noua fabrica de asamblare de scaune pentru autovehicule, in Craiova.


Fabrica just-in-time (JIT) va furniza uzinei Ford sisteme de scaune complete pentru noul B-MAX minivan, in regim just-in-sequence.
La ceremonie a participat Valentin Mocanu, secretar de stat in cadrul Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, reprezentand Guvernul Romaniei.

"Suntem onorati sa sprijinim clientul nostru Ford Motor Company in Craiova, sa aducem o crestere economica semnificativa in regiune si sa devenim un membru al comunitatii locale.", a precizat Jeff Williams, Group Vice President si General Manager, Johnson Controls Automotive Customer Group Americas. “Romania reprezinta un jucator important pentru piata auto in continua crestere din Europa de Est, considerand statisticile care preconizeaza o crestere de aproximativ 80% a pietei auto din Romania in urmatorii 4 ani.”, a continuat Jeff Williams.

Fabrica din Craiova va crea 160 de locuri de munca. La nivel national, Johnson Controls Automotive Experience angajeaza aproximativ 4500 de persoane. Compania detine o fabrica de asamblare a componentelor de scaune si cinci fabrici de productie a componentelor de scaune. in plus, recent, aceasta a achizitionat compania romaneasca Spumotim SA, cu cele doua fabrici de spuma detinute de aceasta, in Timisoara si Poiana Lacului.

"Transmit felicitarile mele companiei Johnson Controls pentru deschiderea fabricii, cat si pentru impactul economic pozitiv in ceea ce priveste contributia la produsul intern brut si crearea de noi locuri de munca, factor de o deosebita importanta pentru Guvernul Romaniei. Inaugurarea fabricii Johnnson Controls Automotive Experience reprezinta o noua etapa in dezvoltarea industriei in Romania. Fabrica va spori considerabil dezvoltarea regiunii Dolj, avand un impact deosebit asupra ocuparii fortei de munca.", a declarat Valentin Mocanu – Secretar de Stat al Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.


La ceremonie au luat parte si Ambasadorul  Statelor Unite ale Americii in Romania, Mark Gitenstein , primarul din Craiova, Antonie Solomon, Ion Prioteasa - presedintele Consiliului Judetean Dolj si prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, care au luat la randul lor cuvantul, laudand initiativa americana.


Oficialii Ford si Johnson Controls au evitat, cu oarecare eleganta, toate intrebarile legate de sumele investite in sectia pentru scaune, in Uzina Ford, sau referitoare la salariile muncitorilor, precum au evitat, de asemenea, sa dea orice detalii legate de productia noului B-Max, data intrarii in productia de serie a mini van-ului american, sau eventualele preturi sub care acesta va fi comercializat.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3479 :: 17.81MB