No SSO cookie

John Elkann este noul presedinte al grupului Fiat

voteaza
(0/ 0)
John Elkann este noul presedinte al grupului Fiat
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Luca di Montezemolo a renunta la functia sa de presedinte al grupului Fiat in favoarea lui John Elkann.

 
 
Luca di Montezemolo a fost presedintele grupului Fiat timp de sapte ani. Acesta a renuntat la functia sa in cadrul unei conferinte sustinute azi in Torino, dar va continua sa fie presedintele companiei Ferrari.

Noul presedinte al grupului Fiat este incepand de azi John Elkann. Aceasta schimbare marcheaza fuziunea cu Chrysler si inceperea relansarii marcii Fiat. Fuziunea celor doua companii va insemna o internationalizare a modelelor Fiat-Chrysler si lansarea unor noi modele mai competitive.

Sergio Marchionne va prezenta maine planurile pentru modelele 2010-2014 si ce va insemna aceasta fuziune cu compania americana pentru Fiat. Compania italiana are nevoie sa creeze masini mai competitive si sa reinvie brandul Alfa Romeo. Primul pas a fost facut cu noul Alfa Romeo Giulietta. Cele doua companii vor imprumuta atat tehnologie, cat si design-ul viitoarelor modele.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1368 :: 17.78MB