No SSO cookie

Jeep Wrangler scuipa benzina?

voteaza
(0/ 0)
Jeep Wrangler scuipa benzina?
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jeep Wrangler, modelul fabricat intre 2007 si 2008 refuza benzina in rezervor si o scuipa afara?

 
 
Mai multi proprietari de Jeep Wrangler au declarat ca au avut parte de o surpriza de-a dreptul neplacuta din partea masinii lor. Modelul, fabricat in perioada 2007-2008, se pare ca refuza benzina in rezervor si la un moment dat, o scuipa afara, in unele cazuri direct pe persoana care alimenteaza masina.
Si nu este vorba despre un caz singular, fiind inregistrate peste 600 de plangeri si 900 de reclamatii la serviciul de garantii al modelului.



Potrivit declaratiilor proprietarilor patiti, Jeep-ul are tendinta de a refula benzina si dea o scuipa afara pe gura de alimentare, direct pe cel care manevreaza pompa, daca acesta nu este atent la operatiune. National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) a deschis o ancheta  pe baza reclamatiilor  primite, in noiembrie 2010, pe care a finalizat-o in februarie 2011, dupa ce a constatat ca nu exista un pericol serios si ca nu este pusa in joc siguranta persoanelor.


NHTSA a mai declarat ca un rol important in toata povestea a fost jucat de catre diferitele forumuri de pe Internet, unde mai multi membri au postat articole care ii indemnau pe toti cei inscrisi sa completeze si sa trimita plangeri catre NHTSA. In ciuda numarului mare de plangeri, NHTSA a decis ca cele mai multe dintre ele erau nefondate si bazate exclusiv pe campaniile initiate pe forumuri.


Proprietarii modelului Jeep Wrangler sunt insa neconvinsi si afirma in continuare ca este vorba despre un defect care poate duce la grave incidente si care necesita reparatii in valoare de 600$. Insa garantia oferita de Chrysler acopera in cea mai mare parte costul respectiv.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1802 :: 22.18MB