No SSO cookie

Jeep Grand Cherokee primeste un facelift major

voteaza
(5/ 1)
Jeep Grand Cherokee primeste un facelift major
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

O noua infatisare si noua cutie de viteze automata cu opt trepte, iata noutatile pentru Grand Cherokee.

 
 

Dupa doar doi ani si jumatate de la lansarea pe piata in forma actuala, Grand Cherokee primeste un facelift atat de amplu incat pare alta masina, fata de alte modele care au schimbat versiunea si rezultatul pare a fi mai degraba doar un facelift minor.

Partile frontale si spate au fost complet redesenate, in fata aparand faruri similare celor care echipeaza ultima generatie Chrysler 300, dar disparand vechiul model de grila fata, care arata ca un pom de iarna. Si bara de protectie este cu totul alta fata de versiunea anterioara. In spate gasim un set de lampi LED si o forma zonala noua (care aduce cu a cea a SUV-ului german X5), Grand Cherokee capatand ceva mai multa personalitate.

La interior, panoul central a fost si el redesenat, dotata cu comenzi touchscreen pentru ecranele de 5, respectiv 8,4 inci (in fuctie de versiune). A aparut un volan nou si un panou de control redesenat, cu un afisaj color de 7 inci, care aduce informatiile despre starea masinii. Si schimbatorul de viteze a fost incouit cu unul redesenat dupa cel folosit pe Chrysler 300.

Sub capota motorului nu au aparut mari modificari, in afara faptului ca acum si americanii vor putea dispune de motorizarea turbo diesel V6 de 3.0 litri, care ofera un consum de 7,8 l/100 km. Insa aici gasim si noua transmisie automata cu opt viteze, dotata cu padele la volan, care poate fi comandata pentru toate motorizarile oferite.

Iata si o galerie foto extrem de ampla, din care sava puteti face o idee despre cum arata noul Jeep Grand Cherokee.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.8726 :: 17.84MB