No SSO cookie

Jaguar vrea un crossover

voteaza
(0/ 0)
Jaguar vrea un crossover
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Punct si de la capat: Jaguar isi doreste, din nou, un crossover propriu.

 
 
Are nevoie Jaguar de un crossover propriu? Potrivit declaratiilor lui Adrian Hallmark, director de brand, la nivel global, Jaguar, s-ar parea ca da.


In cadrul unui interviu acrodat publicatiei Autocar, Hallmark a afirmat ca Jaguar are nevoie sa nu mai fie considerata o companie care produce exclusiv limuzine. Problema este insa ca nu este deloc clar de ce Jaguar ar dori sa aiba propriul CUV, avand in vedere ca un client tipic al marcii Jaguar, isi poate permite, cu usurinta, un vehicul din showroom-ul Land Rover, care, dupa cum stiti, e in aceeasi ograda.


Hallmark a adaugat ca Jaguar XF wagon (varianta break) va fi prezent in curand pe piata. Un lucru pozitiv, insa momentul ales, pentru ca Jaguar sa faca valuri in privinta unui CUV propriu este de-a dreptul nepotrivit, mai ales ca nici XF wagon nu este clar catre care piete se poate indrepta cu real succes?!


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1693 :: 22.14MB