No SSO cookie

Jaguar vrea sa intre in competitie de piata cu Seria 3

voteaza
(0/ 0)
Jaguar vrea sa intre in competitie de piata cu Seria 3
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Masini.ro va prezinta cele mai noi detalii despre modelul Jaguar care vrea sa detroneze suprematia BMW Seria 3.

 
 
Presa este plina de speculatii privtoare la intentiile firmei Jaguar de a oferi pietei auto un produs care sa darame mitul de infailibilitate al Seriei 3 de la BMW. Cei de la Jaguar au mai avut o asemenea intentie, cand X-Type, care  s-a dovedit a fi doar anemic si bolnavicios. Insa, potrivit declaratiilor lui Adrian Hallmark, noul director de brand la nivel global la Jaguar, compania nu va mai repeta greselile trecutului.


Astfel, Jaguar intentioneaza sa sbdimensioneze modelul XF, intr-un vehicul nou, destinat sa se plaseze la nivel concurential, undeva langa BMW Seria 3. Daca proiectul va prinde viata, cumparatorii vor avea de ales intre doua variante: un coupe sportiv si un sedan. Prin oferirea a doua modele deodata, Jaguar se asigura ca poate furniza un produs de inalta clasa realizat cu o scadere semnificativa a costurilor de productie.
Totodata, Jaguar doreste sa ii asigure de pe acum, pe potentialii clienti, ca noul produs va inmagazina intregul lux si finisajele de inalta clasa ale fratilor sai mai mari, insa intreg pachetul va veni cu un pret considerabil mai mic, fata de al acestora.


Vestea proasta este ca vom avea de asteptat vreme indelungata pana cand rezultatele muncii lui Hallmark sa apara la suprafata, deoarece, la aceasta data, Jaguar se afla doar in faza incipienta de cautare a noului model, de clasa mica, ceea ce inseamna ca intreg procesul ar putea dura pana la patru ani.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1873 :: 22.11MB