No SSO cookie

Jaguar va lansa primul model diesel

voteaza
(0/ 0)
Jaguar va lansa primul model diesel
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Primul Jaguar echipat cu motor diesel îşi va face apariţia pe piaţă spre sfârşitul acestui an, informează just-auto.com, citându-l pe preşedintele grupului Ford, Nick Sheele, care a dezvăluit această noutate site-ului The Car Connection (TCC).

 
 
[poza1s]Potrivit sursei citate, Jaguar va începe să dezvolte prima gamă de motoare diesel având în vedere modelul S-Type, după care următorul model care va beneficia de propulsie diesel va fi X-Type.
Noua gamă de motoare a binecunoscutei mărci de automobile va fi adaptată să reziste concurenţei puternice din segmentul maşinilor de lux de pe piaţa europeană, precum Mercedes-Benz şi BMW.
După cum arată TCC, extiderea gamei de motoare a companiei Jaguar este un punct cheie pentru o mai bună implementare în piaţa auto.
[poza2d]Decizia conducerii Jaguar de a introduce o gamă diesel constituie o bună oportunitate pentru producătorul American de a-şi spori cota de piaţă într-un segment care câştigă o tot mai mare amploare pe piaţa europeană.
De altfel, menţionează TCC, în anumite ţări, maşinile echipate cu motorizări diesel deţin aproximativ 80% din piaţa auto, cum se întâmplă, spre exemplu, în Austria, în timp ce la nivel continental vînzările de maşini diesel sunt de peste 40 de procente.
În plus, un motiv al deciziei Jaguar de a produce motorizări diesel ar putea avea o oarecare legătură şi cu intenţia Mercedes-Benz de a testa comanda pentru modelul E-Class diesel pe piaţa Statelor Unite.
[poza3s]Pentru moment, oficialii Jaguar nu au făcut comentarii asupra lansării noilor modele diesel şi dincolo de Atlantic.
Jaguar este marcă membră a grupului Ford Motor Company.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2010 :: 22.16MB