No SSO cookie

Jaguar va imbunatati gradul de siguranta al modelului XF

voteaza
(0/ 0)
Jaguar va imbunatati gradul de siguranta al modelului XF
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jaguar a declarat ca va imbunatati modelul XF in ceea ce priveste siguranta. Aceasta declaratie a fost facuta dupa ce sedan-ul a reusit sa adune doar patru stele Euro NCap.Se pare ca sedanul de lux nu ofera suficienta protectie pasagerilor.

 
 
Modelul Jaguar XF a reusit sa adune doar patru stele Euro NCap datorita protectie limitate oferita atat adultilor, cat si copiilor. Se pare ca acesta a adunat un punctaj mic si in cazul accidentului lateral cu un stalp, neoferind protectia necesara pentru zona pieptului si a capului.

Oficialii Jaguar au declarat ca rezultatele Euro NCap sunt foarte importante si ca vor fi luate masurile necesare pentru a imbunatati siguranta. Jaguar planuieste sa lanseze un facelift al modelului XF in 2012, acesta va beneficia de imbunatatirile necesare pentru a primi cinci stele, la fel ca si rivalii BMW Seria 5 si Mercedes E Klasse.

Purtatorul de cuvant al companiei a declarat ca aceasta problema este investigata, dar a dorit sa sublinieze faptul ca modelul Jaguar XF este sigur, acesta primind un punctaj satisfacator in urma testelor realizate in timpul dezvoltarii.

Andrei Monenciu



 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1437 :: 17.78MB