No SSO cookie

Jaguar nu va produce conceptul B99

voteaza
(0/ 0)
Jaguar nu va produce conceptul B99
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Compania britanica Jaguar a infirmat faptul ca va aduce pe liniile de productie conceptul B99 realizat de Bertone.

 
 
Casa de design auto Bertone a prezentat la Geneva 2011 conceptul B99, un posibil rival pentru BMW Seria 3 si Mercedes-Benz C-Klasse. B99 este un studiu de design care are la baza filozofia Jaguar si s-a dorit a fi un inlocuitor pentru X-Type, al carui productie s-a incheiat.


Conform informatiilor oficiale de ultima ora, desi s-a prespus ca B99 a fost creat la initiativa companiei britanice, acestia au infirmat atat aceasta informatie, cat si posibilitatea de a produce in serie acest concept. Se pare ca Bertone a creat B99 pe cont propriu, insa chiar daca este un eogiu adus Jaguarului, inclusiv acel "99" care semnifica cei 99 de ani de existenta, asta nu l-a impiedicat pe Adrian Hallmark, Global Brand Director Jaguar sa declare: "Apreciem faptul ca Jaguar este o masina suficient de interesanta incat sa-i determine pe unii sa realizeze un concept pe baza sa. Insa nu este pentru noi."


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

baa da prosti astia=)) dc nu lanseaza comanda la jaguar b99:(( il ador :)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.7224 :: 17.81MB