No SSO cookie

Jaguar ar putea produce in viitor conceptul C-X75

voteaza
(0/ 0)
Jaguar ar putea produce in viitor conceptul C-X75
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Un zvon aparut pe piata auto sugereaza ca Jaguar ar putea produce 2000 de unitati ale conceptului C-X75. Versiunea de serie nu poate debuta mai devreme de 2017, conform inginerilor britanici.

 
 

Asa cum Porsche a hotarat sa produca in serie conceptul 918 Spyder, ca urmare a impactului avut asupra publicului de la Salonul Auto de la Geneva, se pare ca si Jaguar ia in calcul productia conceptului C-X75, prezentat la Paris.


Jaguar C-X75 este un concept care serbeaza 75 de ani de existenta a marcii britanice, insa poate fi si un punct de inspiratie pentru succesorul lui XJ220. Succesul deosebit al conceptului C-X75 de la Paris i-a detrminat pe britanici sa se gandeasca la producerea unui numar de 2.000 de exemplare ale prototipului.

Productia unui asemenea concept nu reprezinta o tinta pentru moment, in conditiile in care tehnologia micro turbinei are nevoie de timp sa fie dezvoltata. Inginerii Jaguar sustin ca costurile dezvoltarii tehnologiei gas-turbine sunt mai mici decat costurile dezvoltarii unui motor cu combustie interna, insa este nevoie de 2-3 ani pentru implementarea tehnologiei si inca 3-4 ani pentru integrarea ei pe un vehicul. La modul futuristic inc are arata Jaguar C-X75, anul 2017 nu pare a fi deloc indepartat pentru o versiune de serie a acestui concept.


Robert Gherghe

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

eu pup iubiesc cristina

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2156 :: 22.11MB