No SSO cookie

Intre timp in New York - Ai Ferrari 458 Spider si te crezi deasupra legii? Greseala mare

voteaza
(5/ 1)
Intre timp in New York - Ai Ferrari 458 Spider si te crezi deasupra legii? Greseala mare
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa vedeti cum legea se aplica tuturor in celebrul New York ! Avem pentru voi un material video inedit pe care trebuie sa il urmariti !

 
 

Din cate veti vedea in America smecherasii nu sunt deasupra legii asa cum sunt in alte tari, gen Romania. Poti sa ai tu Ferrari 458 Spider la 20 si ceva de ani, dar cand esti un iresponsabil, platesti.
Cel putin asa s-a intamplat in celebrul New York. Un politist statea sa scrie o amenda acestui sofer cand la un moment dat acesta a venit, s-a urcat in masina si a inceput sa porneasca, probabil injurand nitel. Politistul l-a atentionat sa ramana pe loc, insa tanarul a pornit si l-a calcat pe picior pe politist. In acel moment acesta s-a enervat, l-a scos pe sofer din masina fortat si l-a incatusat. Cat despre Ferrari, acesta a fost condus inspre casa de prietena revoltatului.
Daca ar fi sa ne gandim putin, in Romania politistul ar fi luat o mama de bataie si apoi ar fi existat riscul sa fie dat afara pentru ca a indraznit sa scrie o amenda unui pustan de 20 de ani cu o masina de peste 200.000 euro.
Daca vreti sa vedeti ce s-a intamplat cu exactitate, va invitam sa urmariti materialul video de mai jos. Nu ezitati sa ne spuneti ce credeti despre acest incident. Da, inca ceva, sa lasam deoparte celebra parte cu rasismul, veti vedea de ce.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2351 :: 17.79MB