No SSO cookie

"Inginerie" britanica

voteaza
(0/ 0)
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

O firma din Londra angajeaza soferi care sa evite amenzile pentru parcare ilegala.

 
 

O companie din Londra angajeaza tineri conducatori auto care au simplul rol de a sta in masinile de transport, in timpul in care se face livrarea marfii. Acestea sunt de regula oprite in paralel cu masinile parcate regulamentar la marginea drumului, pentru a evita taxele de parcare.

Si pentru ca parcarea dubla este interzisa, in momentul in care un operator de trafic se apropie, intra in rol soferii angajati special pentru asta, care pornesc masina si o muta cativa metri mai incolo sau pleaca pur si simplu.

Firma in cauza ii plateste pe tineri cu sume in jurul a 10 € pe ora, pentru a sta in masini si a efectua operatiunea mai sus descrisa. Aceasta aduce firmei o economie de pana la 140 €, cat ar fi amenzile pentru parcare dubla sau ilegala.

Will Davies, proprietarul companiei londoneze, sustine ca sistemul este in limitele legale, sustinand ca a mers la limita legii pentru a-si lamuri aspectele legale cu privire la regulile de circulatie dar si evitarea unor plati inutile, considera el.

Si in timp ce isi foloseste personalul pentru a evita taxele de parcare si amenzile pentru parcare ilegala, iar oamenii se achita de sarcinile de serviciu, Davies considera ca ar putea sa-si extinda modelul de business pana la a oferi servicii altor firme, ca afacere de sine statatoare.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1825 :: 22.16MB