No SSO cookie

Tarani fara frontiere (48): N-ai parcare in fata, n-ai parte!

voteaza
(0/ 0)
Tarani fara frontiere (48): N-ai parcare in fata, n-ai parte!
Editoriale · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sa stai in randul intai, in picioare, sa te parchezi in fata intrarii, sa nu-ti pese de ceilalti, a ajuns un must-have in Romania!

 
 

Ce Dorele, nu-ti mai ajunge strada? Sau Gogule, ai probleme? Iata doua ipostaze care reliefeaza mai mult decat dorinta romanului de a bea coniac ieftin. Ai valoare, ai parai, ai loc in fata, esti smecher, sa moara viata meaaaaaa.... Si am putea continua, din nefericire, la nesfarsit.

Gogu si-a luat Dacie. O prapadenie din anii '90, care daca ajunge la 60 km/h si sare peste o groapa nu foarte adanca, se destrama ca o grenada care explodeaza. Probabil de aia are si proprietarul o ampla durere la bieleta de directie, cand vine vorba de ceilalti din jurul sau.
Deci Gogu (nume generic) nu se lasa mai prejos si isi parcheaza dricul alb fix in intrarea de la supermarket ca asa e el smecher si pentru ca poate!
Nu numai ca masina aia ar trebui sa-si gaseasca linistea la vreun Remat, dar cu siguranta, conform oricaror reguli, fie ele si numai de bun simt, nu are ce cauta fix in gura de acces a unui supermaket.

Si pentru ca totusi se poate si pentru ca totusi se intampla, ii uram lui Gogu si Daciei sale, un calduros bun venit in elitista adunare a Taranilor fara frontiere. Si la mai mare!

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (1)

scris de ovyy

sunt foarte multi de seama acestui nesimtit, care blocheaza intrarile in benzinarii sau supermarket-uri.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1010 :: 17.79MB