No SSO cookie

Infiniti prezinta noul concept Infiniti Performance Line G Cabrio

voteaza
(0/ 0)
Infiniti prezinta noul concept Infiniti Performance Line G Cabrio
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Infiniti a lansat cel de-al doilea model realizat de divizia de performanta Infiniti Performance Line (IPL). Acesta este prezentat sub numele de concept, dar are sanse mari de a pastra acelasi design si performanta si in versiune de serie.

 
 
Noul concept se alatura modelului sportiv G Coupe, model lansat de Infiniti in luna august. Noul cabriolet urmeaza aceleasi linii ca si modelul amintit anterior si este dotat cu acelasi propulsor V6 de 3.7 litri.

Spre deosebire de modelul coupe, propulsorul folosit pe conceptul Infiniti G Cabrio dezvolta o putere de 338 CP si cuplu de 374 Nm, cu 10 CP mai putin decat modelul coupe. Infiniti a declarat ca accelerarea de la 0-100 km/h are loc in mai putin de 6 secunde, iar datorita transmisie automate cu sapte rapoarte, viteza maxima atinsa este de 270 km/h.

Pentru a mari manevrabilitatea, Infiniti a dotat noul model cu suspensii cu 10% mai rigide si a micsorat garda la sol, rezultand astfel un centru de greutate mai jos.

La exterior se poate observa noua culoare "Malbec Black", noul sistem de evacuare, eleronul amplasat pe portbagaj, partea frontala redesenata si jantele de 19 inch. La interior iese in evidenta pielea "Monaco Red", consola centrala si insertiile de carbon rosu. Infiniti a declarat ca lansarea modelelor Infiniti Peformance Line depinde de modul in care acest concept va fi primit la Paris.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3755 :: 17.8MB