No SSO cookie

Infiniti depaseste marci de renume pe piata din Romania

voteaza
(0/ 0)
Infiniti depaseste marci de renume pe piata din Romania
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

La numai 9 luni de la lansarea oficiala pe piata auto din Romania, asaltul european al marcii Infiniti incepe sa isi arate rezultatele.

 
 
La numai 9 luni de la lansarea oficiala pe piata auto din Romania, asaltul european al marcii  Infiniti incepe sa isi arate rezultatele. Conform raportului APIA, pentru luna septembrie, marca  Infiniti a vandut un total de 37 de modele, depasind cu mult alte marci premium japoneze, care activeaza pe piata din Romania de mai mult timp.

Pentru Infiniti, cel mai nou brand premium care activeaza pe piata Europeana, aceste rezultate demonstreaza ca prin calitatea modelelor comercializate si prin serviciile oferite clientilor, incepe sa devina o alternativa corecta la marcile deja consacrate.
Exista o serie de atribute ale acestei marci  premium care o sustin pentru a inregistra astfel de rezultate bune. Primul dintre ele este atentia deosebita pe care o acorda clientilor, atentie care se traduce printr-o calitate exceptionala, fara cusur a modelelor comercializate dar mai ales prin pachetele de servicii gandite pentru a oferi clientilor adevarata experienta premium.


O gama de modele completa

In acest moment, Infiniti acopera o mare parte a pietei cu modelele pe care le comercializeaza: G sedan, G coupe, G cabrio, EX, FX si, cel mai recent model lansat, M. Modelele Infiniti comercializate in Romania sunt disponibile atat cu motorizari diesel cat si benzina, pregatind, de asemenea, si asteptata lansare a modelului M Hibrid.


Tehnologie de varf

Modelele Infiniti sunt echipate cu elemente cheie ale tehnologiei inovatoare a scutului de siguranta, printre acestea se numara sistemul de prevenire a depasirii benzii (LDP - Lane Departure Prevention). Spre deosebire de modelele concurente, care doar avertizeaza soferul cand masina depaseste banda de rulare, sistemul LDP de la Infiniti avertizeaza soferul, dar ia si masuri in cazul in care avertizarea este ignorata. Sunt actionate usor franele dintr-o parte a masinii pentru a o redirectiona pe banda corecta. Totodata Modelul M35h de la Infiniti va deveni primul model hibrid din lume care, in momentul lansarii, peste aproximativ sase luni, va fi echipat în varianta standard cu un sistem audio de avertizare a pietonilor.


Experienta totala Infiniti

Exista doua componente principale ale programului Infiniti privind proprietatea, care au ca scop sprijinirea clientilor in a-si fructifica la maximum timpul lor pretios: Serviciul VIP Infiniti si serviciul de  Asistenta rutiera.
Serviciul VIP Infiniti ofera clientilor, cu doar un apel telefonic la Centru, serviciul de colectare si livrare gratuita a masinii lor la locul si in momentul convenabil pentru acestia.
Serviciul de Asistenta rutiera este conceput pentru a oferi maximum de confort si liniste sufleteasca in timpul calatoriilor. Este un serviciu 24/7 de interventie rapida pe tot teritoriul Europei, in perioada de garantie oferita de Infiniti.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1987 :: 22.18MB