No SSO cookie

Infiniti a inregistrat denumirile JX 20, JX 25, JX 25h si JX30

voteaza
(0/ 0)
Infiniti a inregistrat denumirile JX 20, JX 25, JX 25h si JX30
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Infiniti, marca de lux de la Nissan, a patentat mai multe denumiri care anticipeaza o noua gama de modele pentru producatorul premium.

 
 

Infiniti a inregistrat in SUA numele JX 20, JX 25, JX 25h si JX30. Divizia de lux de la Nissan si-a luat astfel toate masurile pentru a preintampina o coincidenta cu un alt producator auto la denumirea urmatoarelor modele.


Se speculeaza ca numerele reprezsinta motorizarile, 25 reprezentand celebrul motor Nissan de 2.5 litri, care ar putea fi principalul prezent in viitoarea gama JX. Mai mult, litera h este fara indoiala o trimitere catre o versiune hibrida a unui viitor model Infiniti. Daca pastram acest algoritm, viitoarea gama Infiniti va beneficia si de o motorizare de 2.0 litri cu patru cilindri si de un motor de 3.0 litri despre care nu se stie in ce forma va aparea.


In ceea ce priveste denumirea JX lucrurile devin si mai nesigure. X-ul reprezxinta, cel mai probabil un model crossover, dupa modelul Infiniti FX sau EX, insa J-ul ramane un mare mister. Exista voci care spun ca va fi denumirea pentru o gama unui crossover de mici dimensiuni, care sa concureze cu BMW X1, iar altele sustin ca este un derivat de la Nissan Juke, lucru putin probabil avand in vedere ca una dintre versiuni prezinta litera h care ne duce cu gandul la un model hibrid.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2243 :: 22.18MB