No SSO cookie

In curind vom avea Dacia Pick-up diesel!

voteaza
(0/ 0)
In curind vom avea Dacia Pick-up diesel!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Automobile Dacia Pitesti va face un salt important in diversificarea gamei sale de motorizari, prin lansarea pe piata, incepind de miercuri, 6 noiembrie, a unui nou motor diesel, care va echipa pentru inceput, autpoutilitara Dacia Pick-up.

 
 
Varianta Dacia Pick-up diesel va dispune de o motorizare Renault cu o capacitate de 1,9 litri. Referitor la detaliile tehnice ale acestui model, oficialii companiei nu au facut, deocamdata, alte precizari insa detalii vor fi disponibile incepind cu 6 noiembrie.
Dacia va incepe asamblarea in productie de serie a acestui model, dar aceasta nu este prima incercare a specialistilor de la Pitesti. La TIB 1983 a fost prezentat prototipul 1310 TDE, model echipat cu motor Diesel de 1.580 cmc, 52 CP si cutie de viteze cu cinci trepte, care avea un consum de 5,8 l%. De altfel, potrivit unui cotidian spaniol, Dacia a incercat introducerea unui motor diesel si pentru variantele de persoane, una dintre reusite fiind echiparea unui model Break cu motor turbodiesel de 1,6 litri, provenit de la Volkswagen. De asemenea, pe piata romaneasca au mai circulat variante Dacia diesel echipate cu motoare Peugeot de 1,9 litri, care erau disponibile pentru modelele Break si Pick-up.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1765 :: 22.09MB