No SSO cookie

Iata noul Volvo V60 tunat de Heico Sportiv!

voteaza
(0/ 0)
Iata noul Volvo V60 tunat de Heico Sportiv!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Heico Sportiv lucreaza impreuna cu cei de la Volvo de mai bine de 10 ani, iar cea mai recenta creatie este noul Volvo V60. Tunerul german va prezenta noul model la Show-ul Auto de la Essen intre 26 noiembrie si 5 decembrie 2010.

 
 
Tunerul german este specializat in modelele Volvo, acesta a modificat pana acum modele precum S60, V70 si C70. Cea mai recenta creatie are la baza noul Volvo V60. Acesta a primit o serie de imbunatatiri estetice subtile si o crestere a performantei.

Pachetul estetic este format dintr-o bara frontala sportiva, un difuzor montat in spate si un sistem de evacuare cu patru iesiri. Acesta este completat de un set de jante de 18 sau 20 de inch. Heico ofera si un sistem de suspensii care reduce garda la sol.

In ceea ce priveste performantele, Heico ofera pachete de performanta pentru propulsorul de 2.0 litri si pentru cel diesel T6. Puterea propulsorului pe benzina a crescut de la 203 pana la 250 CP, iar cuplul a fost marit cu 50 Nm. Propulsorul T6 a primit o crestere a puterii de 26 CP, acesta dezvoltand acum 330 CP si un cuplu de 460 Nm. Tunerul german a declarat ca lucreaza si la celelalte propulsoare din gama.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2233 :: 22.11MB