No SSO cookie

Iata noul Skoda Fabia Scout!

voteaza
(0/ 0)
Iata noul Skoda Fabia Scout!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Skoda va lansa un model Scout bazat pe noul Fabia facelift.

 
 
Datorita succesului inregistrat de modelul Skoda Fabia, cehii au decis sa lanseze si o versiune Scout a hatchback-ului cu cinci usi. Noul Skoda Fabia Scout se bazeaza pe modelul Fabia facelift. Noul Scout va fi in aceasi clasa cu modelul Volkswagen Cross Polo.

Modelul Fabia Scout este disponibil cu urmatoarele motorizari: 1.2 TSI de 85 CP, 1.2 TSI de 105 CP, 1.6 TDI 90 de CP si 1.6 TDI de 105 CP. Singura motorizare care poate fi dotata cu o transmisie automata DSG este cea de 1.2 litri TSI de 105 CP.

Printre dotari amintim bandourile protectoare, jante de 17" si barele longitudinale pozitionate pe plafon. Skoda nu a publicat inca lista de preturi si dotarile, aceste liste urmand sa fie publicate in viitorul apropiat.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2567 :: 17.79MB