No SSO cookie

Iata noul Mercedes CLS!

voteaza
(0/ 0)
Iata noul Mercedes CLS!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mercedes a publicat primele imagini oficiale cu noul model CLS, pregatit pentru lansare la Salonul Auto de la Paris.

 
 

Mercedes a publicat primele imagini oficiale cu noua generatie a modelului CLS, inainte de prezentarea lui oficiala programata la Salonul Auto de la Paris. Marca germana nu a dat inca publicitatii un comunicat de presa, insa iubitorii de masini se pot bucura deja de infatisarea noului Mercedes CLS.

Noul CLS este inspirat din conceptul Shooting Break Concept, insa reprezinta mai degraba o evolutie a vechiului model. Sedanul sport cu patru usi se bucura de noul motor V6 de 3.5 litri cu 306 cai putere si motorul biturbo V8 de 4.7 litri cu 429 cai putere.

Varful de gama va fi asigurat de propulsorul AMG V8 de 5.5 litri cu 536 de cai putere. De asemenea, in functie de piete, noul Mercedes CLS va dispune si de o serie de motorizari diesel de top.

CLS va deveni concurentul unor modele sport cu patru usi asa cum sunt Audi A7 Sportback, Porsche Panamera sau Maserati Quattroporte.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3957 :: 17.79MB