No SSO cookie

Iata noul Mercedes CL facelift!

voteaza
(0/ 0)
Iata noul Mercedes CL facelift!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mercedes a prezentat primele informatii si imagini oficiale al noului coupe premium.

 
 
Mercedes nu a folosit aceasi reteta ca si pentru E Klasse. Initial se credea ca noul CL va fi o versiune coupe a noului S Klasse, asa cum s-a intamplat in cazul noului E Klasse coupe care a inlocuit modelul CLK. Se pare ca pana la urma Mercedes a optat pentru un facelift usor in ceea ce priveste design-ul si la folosirea unui nou propulsor V8 bi-turbo.

Printre imbunatatirile estetice amintim: blocuri optice noi, capota redesenata, o noua grila, sistem LED pentru lumina de zi, lumini de semnalizare LED, noi stopuri si un nou sistem de evacuare. La interior se poate observa materialele de inalta calitate, un nou volan imbracat in lemn si piele, mai multe culori pentru interior si lumini ambientale.

Modelul Mercedes CL 500 facelift a primit un nou propulsor V8 bi-turbo dotat cu tehnologia BlueDIRECT. Acesta vine impreuna cu o transmisie automata cu 7 rapoarte imbunatatita, sistem de regenerare a energiei prin franare si sistemul start and stop.

Noul propulsor a primit o imbunatatire a puterii de 12% fata de modelul anterior, noul propulsor dezvoltand 429 CP. Acceleratia de la 0-100 km/h are loc in 4.9 secunde. Noul propulsor are emisiile imbunatatite cu 23%, iar consumul cu 15%.

Mercedes
ofera de asemenea si o versiune CL 600 V12. Acest model este dotat cu un propulsor V12 bi-turbo capabil sa dezvolte 512 CP. Acceleratia de la 0-100 km/h are loc in 4.5 secunde. Viteza maxima a ambelor modele este limitata electronic la 250 km/h. Mercedes va lansa pana la sfarsitul anului si modelele CL63 AMG si CL65 AMG. Noul model este dotat cu sistemul Active Lane Keeping Assist. Acesta detecteaza cand soferul paraseste banda si franeaza bland.







 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
2.8231 :: 17.82MB