No SSO cookie

Iata noul logo Viper!

voteaza
(0/ 0)
Iata noul logo Viper!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Clubul Viper din SUA a avut intalnirea cu numarul unsprezece. Mai mult de peste 800 de fani Viper au putut vedea noul logo care se va regasi pe viitorul model din 2012.

 
 
Dodge Viper este un model sportiv realizat de divizia Dodge al producatorului american Chrysler. Modelul Viper este o reprezentare a masinii sport americane. Dodge a inceput productia modelului Viper bazandu-se pe AC Cobra. Primul model Viper a fost lansat in 1992, iar de atunci au fost produse patru generatii diferite, toate dotate cu un propulsor V10.

Intalnirea fanilor Viper a adus la un loc peste 800 de iubitori ai supercarului american si peste 350 de exemplare Viper. Pentru a le multumi pentru loialitate, Chrysler le-a prezentat in premiera noul logo Viper.

Cu toate ca folosirea aparatelor foto sau a telefoanelor mobile a fost interzisa, un fan a reusit sa imortalizeze noul logo. Chrysler a declarat ca prima masina care va primi noua identitate Viper va fi lansata in 2012.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1780 :: 22.11MB