No SSO cookie

Iata noul Kia Picanto!

voteaza
(0/ 0)
Iata noul Kia Picanto!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Acestea sunt primele schite al noului Kia Picanto. Compacta coreana va debuta oficial in luna martie la Salonul Auto de la Geneva. Kia continua procesul de reimprospatare a gamei de modele pentru a deveni mai competitivi.

 
 
Noul Kia Picanto prezinta un design mai agresiv, mai masculin si incorporeaza noua filozofie de design care a fost prezentata initial sub forma conceptului Kia POP la Salonul Auto de la Paris. Designer-ul sef, Peter Schreyer doreste sa introduca noul design frontal "tiger" si pe viitoarele modele.

Cu toate ca aceste schite prezinta un design caracteristic unui concept, surse din interiorul companiei indica faptul ca modelul prezentat la Geneva va fi unul de serie. Noul Kia Picanto va fi disponibil in Europa in luna aprilie.

Noul model va folosi aceasi platforma ca si Hyundai i10. O sursa din interiorul companiei a declarat ca interiorul va fi unul modern si atractiv. Gama de propulsoare va include cel mai probabil si noul propulsor diesel cu trei cilindri.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1913 :: 22.11MB