No SSO cookie

Iata noul Ford Mondeo facelift!

voteaza
(0/ 0)
Iata noul Ford Mondeo facelift!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ford a lansat prima serie de informatii si imagini oficale al noului Ford Mondeo facelift.

 
 
Ford planuieste sa prezinte in mod ofical noul Mondei facelift in luna august. Imbunatatirile estetice sunt foarte asemanatoare cu cele ale modelelor S-Max si Galaxy. Cele mai mari imbunatiri se pot observa in partea frontala, Ford a redesant bara si blocurile optice.

Blocurile optice si stopurile sunt dotate cu lumini LED, sistem folosit si la luminile de ambient pentru interior. La interior trebuie mentionat faptul ca modelul Mondeo facelift a primit o consola centrala noua, noi culori si materiale de calitate superioara.

In ceea ce priveste propulsoarele, noul Mondeo va primi propulsorul Ecoboost diesel de 2.2 litri de 200 CP si cel pe benzina de 2.0 litri capabil sa dezvolte 240 CP. Cel din urma vine impreuna cu o tramsmisie secventiala Powershift.

Pe langa cele doua propulsoare Ecoboost, Ford ofera si un propulsor pe benzina de 2.0 litri capabil sa dezvolte 203 CP si doua propulsoare diesel TDCI de 2.0 litri. Acesta este disponibil in doua variante, de 115 CP si de 163 CP. Pe langa modificarile estetice si mecanice, noul Mondeo este dotat si cu sisteme precum: Lane Departure Warning, Auto High Beam Control si Driver Alert. Sistemul Auto High Beam Control reduce automat intensitatea luminilor.

Noul Mondeo facelift
imprumuta de la Galaxy sistemul Blind Spot Information System, limitator de viteza, camera video pentru marsarier si usi cu sistem de siguranta pentru copii. Modelul Mondeo facelift va fi disponibil incepanc cu luna septembrie.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2624 :: 17.79MB