No SSO cookie

Iata noul concept Nissan Ellure!

voteaza
(0/ 0)
Iata noul concept Nissan Ellure!
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Nissan a lansat zilele acestea la Salonul Auto de la Los Angeles noul Murano CrossCabriolet si acest concept, noul Ellure. Japonezii au declarat ca Ellure este destinat femeilor sofisticate, dar cu o aura de rebeliune.

 
 
Noul Nissan Ellure este deocamdata doar in stadiul de concept, japonezii declarand ca nu planuiesc momentan sa-l introduca in productie. Noul sedan ar putea totusi reprezenta filozofia de design planuita de Nissan pentru viitoarele modele cu patru usi.

Conceptul hibrid prezentat la Los Angeles implementeaza atat tehnologia ecologica, cat si cultura japoneza. Aerodinamica imbunatatita se datoreaza folosirii unor panourii transparente, acestea acopera jantele si grila frontala. Nissan a declarat ca doreste sa implementeze aceasta tehnologie pe viitoarele modele. Panourile reduc considerabil coeficientul de frecare.

Interiorul pare sa fie o continuare a caroseriei, acesta este o combinatie intre futurism si ecologie, pielea si pielea intoarsa fiind ecologice, in timp ce bordul si consola centrala ofera un aer dinamic. Sistemul de propulsie este compus dintr-un motor supraalimentat de 2.5 litri si un motor electric de 25 kW.  Transmisia folosita este cea Xtronic cu variator continuu.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

SUPERBA MASINA

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
2.5679 :: 22.14MB