No SSO cookie

Iata noul concept Mazda Minagi!

voteaza
(0/ 0)
Iata noul concept Mazda Minagi!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Producatorul japonez a confirmat faptul ca va prezenta acest concept in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Noul crossover poarta numele de Minagi si este primul SUV produs de catre noul designer sef, Ikeo Maeda.

 
 
Noul concept Mazda Minagi urmareste filozofia de design care va fi implementata pe viitoarele modele. Noul design Kodo inlocuieste curentul Zoom-Zoom, dar continua ideea de "miscare in natura". Imaginile care au scapat pe internet se dovedesc a fi oficiale, astfel ca ne putem astepta sa vedem noul concept la Geneva.

Surse din interiorul companiei indica faptul ca noul concept va fi lansat sub numele de CX-5 si va fi dotat cu noul propulsor Skyactiv, un nou sasiu si o noua transmisie. Noul model va implementa o serie de materiale usoare care vor reduce semnificativ masa crossoverului.

Noul Mazda CX-5 va avea ca si rivali principali modelele Volkswagen Tiguan si Audi Q5. Mazda va prezenta la Geneva noua tehnologie Skyactive si conceptul Shinari, primul concept care a prefigurat designul Kodo.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1705 :: 17.78MB