No SSO cookie

Iata noul Citroen C5 facelift!

voteaza
(0/ 0)
Iata noul Citroen C5 facelift!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Acestea sunt primele imagini si informatii cu privire la noul Citroen C5 facelift. Imaginile par a fi scanate dintr-o brosura Citroen. Noul model va debuta oficial in cadrul Salonului Auto de la Paris.

 
 
Citroen incearca sa-si aduca toate modele la zi, pentru a oferi un aer proaspat intregii game. Noul Citroen C5 a primit mici imbunatatiri estetice si un nou propulsordiesel . Acesta va fi prezent in standul Citroen alaturi de noul Citroen C4, C4 Picasso, DS4 si conceptul Lacoste.

Trebuie mentionat faptul ca modificarile sun minore, noul Citroen C5 facelift a primit blocuri optice dotate cu sistem LED pentru lumina de zi si insertii translucente pe portiere, bara frontala si bara spate. La interior nu pare a fi adusa nici o schimbare.

Singura imbunatatire mecanica este introducerea unui nou propulsor diesel. Noul e-HDi de 1.6 litri dezvolta o putere maxima de 110 CP. Noua motorizare va fi disponibila atat pe varianta sedan, cat si pe cea combi.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1915 :: 22.18MB