No SSO cookie

Iata noul Citroen C4 Picasso si C4 Grand Picasso!

voteaza
(0/ 0)
Iata noul Citroen C4 Picasso si C4 Grand Picasso!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Citroen a oferit presei primele imagini oficiale cu noul Citroen C4 Picasso si C4 Grand Picasso. Noile modele vor fi prezentate oficial la Salonul Auto de la Paris in aceasta toamna.

 
 
Citroen a lansat in acest weekend o serie de imagini oficiale cu noile modele Citroen C4 Picasso si C4 Grand Picasso. Noile modele au primit un facelift estetic exterior si un interior usor imbunatatit, cu materiale de calitate superioara si culori noi. Motorizarile au ramas aceleasi.

Printre modificari amintim noul logo Citroen, noul volan multifunctional dotat cu padele pentru schimbarea vitezelor, luneta portbagajului se deschide individual de haion, doua seturi noi de jante si lumini de zi tip LED. Piesa de rezistenta a modelelor Picasso si Grand Picasso este plafonul panaramic.

Citroen
spera ca datorita acestor imbunatiri, noul Citroen C4 Picasso sa ramana lider de piata si sa atraga si clientela tanara. Noile modele vor fi prezentate la Paris, urmand ca in scurt timp sa fie disponibile pentru achizitie.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.2862 :: 22.14MB