No SSO cookie

Iata noul Chevrolet Camaro ZL1!

voteaza
(0/ 0)
Iata noul Chevrolet Camaro ZL1!
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Chevrolet a prezentat in cadrul Salonului Auto de la Chicago cel mai puternic Camaro, noul ZL1. Noul Camaro ZL1 este inspirat de modelul de performanta lansat in 1969, unul dintre cele mai puternice muscle car-uri ale vremii.

 
 
Primul Camaro ZL1 a fost lansat in 1969 si a fost creat special pentru curse. Chevrolet a produs doar 69 de exemplare, astfel ca este un model extrem de rar. Noul Camaro ZL1 este dotat cu un propulsor V8 de 6.2 litri, propulsor capabil sa dezvolte o putere maxima de 550 CP si cuplu de 750 Nm.

Muscle car-ul american este dotat cu tractiune spate si cu o transmisie manuala cu sase rapoarte. Pentru a oferi un sunet demn de puternicul V8, inginerii americani au optat pentru un sistem de evacuare cu patru iesiri. Modificarile mecanice consta in noul sistem Magnetic Ride Control, acesta permite setarea suspensiei in modul Sport si Tour si un nou sistem de franare de performanta.

In ceea ce priveste designul exterior, noul Camaro ZL1 a primit un pachet aerodinamic care sa-l deosebeasca de restul modelelor. Acesta este format dintr-o noua bara frontala cu proiectoare de ceata verticale si guri de aerisire, o noua capota din aluminiu, un eleron montat pe portbagaj si un nou set de jante de 20 inch. Noul model va fi disponibil incepand cu anul 2012.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

masina este superba,nu am nimic de zis in interior,dar spatele e cam uratel sincer,cam o sa apare in romania.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.9812 :: 17.8MB