No SSO cookie

Iata nominalizarile pentru World Car of the Year!

voteaza
(0/ 0)
Iata nominalizarile pentru World Car of the Year!
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Oficialii World Car of the Year au anuntat modelele nominalizate in acest an pentru unul dintre cele mai ravnite premii din industria auto. Spre surprinderea tuturor, Volkswagen nu are nici un model nominalizat.

 
 
Cele zece modele care vor concura anul acesta pentru titlul de Masina Anului sunt: Nissan Leaf, Audi A1 si A8, BMW Seria 5 si X3, Jaguar XJ, Grand Cherokee, Mercedes SLS, Porsche Cayenne si Volvo S60. Spre surprinderea tuturor, Volkswagen, castigatorul editiei din 2009 si 2010 nu are nici un model nominalizat, iar modelul Chevrolet Volt a fost si el trecut cu vederea.

Juriul a prezentat de asemenea si nominalizarile pentru Performance Car of the Year. Castigatorul va fi ales dintre modelele urmatoare: Aston Martin Rapide, Audi RS5, Cadillac CTS-V Coupe, Ferrari 458 Italia, Lamborghini Gallardo Superleggera, Mercedes S63 AMG, Mercedes SLS AMG, Porsche 911 GT2 si Renault Megane RS.

Modelele alese pentru categoria World Car Design sunt: Aston Martin Rapide, Audi A7, Citroen DS3, Ferrari 458 Italia, Honda CR-Z, Kia Sportage si Nissan Juke. Ultima categorie este cea World Green Car, iar modelele nominalizate sunt: BMW 320ed, Chevrolet Volt, Hyundai Sonata Hybrid, Mercedes B Klasse F-Cell, Nissan Leaf si Smart ED.

Cei trei finalisti ai fiecarei categorii vor fi anuntati in cadrul Salonului Auto de la Geneva in luna martie, iar castigatorii vor fi prezentati in luna aprilie.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

BMW

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1930 :: 22.17MB