No SSO cookie

Iata cum arata noul Kia Pro Cee'd GT

voteaza
(5/ 1)
Iata cum arata noul Kia Pro Cee'd GT
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va prezentam astazi noul model Kia Pro Cee'd GT. Un model sport cu aspect agresiv.

 
 

Aveti acum ocazia sa vedeti cum arata versiunea GT a deja cunoscutului model Kia Pro Cee'd. Imaginea a ajuns recent pe internet. Din cate se pare, modelul va fi prezentat oficial in cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie a acestui an.

Aceasta versiune ar urma sa rivalizeze cu modele celebre precum Volkswagen Golf GTI sau Ford Focus ST. Aceasta este prima incercare a celor de la Kia de a crea un hatchback performant.

Prin ce se diferentiaza versiunea GT de cea normala?
Daca ne uitam in partea din fata putem observa ca aceasta versiune este mult mai agresiva. Spoilerul fata, dar si prizele de aer sunt mai mari. Pentru o diferentiere mai buna, cei de la Kia au instalat si patru proiectoare in partea din fata, precum si logo-ul GT.

De asemenea, s-au mai adus modificari la suspensii care acum sunt mult mai rigide. Discurile de frana sunt mai mari, folosindu-se 300x28 mm in partea din fata si 252x10 mm in partea din spate.

Cat despre performante, Kia Pro Cee'd GT va beneficia de motorul GDI turbo de 1.6 litri care va veni insotit de o cutie de viteze manuala in sase trepte. Motorul ar urma sa produca in jur de 200 cai putere si 265 Nm. Modelul ar urma sa fie produs incepand cu luna mai la uzina Kia din Slovacia.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2203 :: 17.78MB