No SSO cookie

Iata conceptul Mercedes CLS Shooting Brake!

voteaza
(0/ 0)
Iata conceptul Mercedes CLS Shooting Brake!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mercedes CLS Shooting Brake este raspunsul celor de la Mercedes fata de modelul BMW Seria 5 GT.

 
 
Noul Mercedes CLS Shooting Brake este modelul care se apropie cel mai mult de noul Mercedes CLS. Acest model se bazeaza pe conceptul Shooting Brake prezentat de Mercedes anul acesta la Geneva.

Propulsorul folosit pe conceptul CLS break este noul propulsor V6, care va fi folosit si pe noile modele Mercedes. Noul propulsor este un V6 de 3.5 litri, care dezvolta 306 CP si cuplu de 370 Nm.

In ceea ce priveste design-ul si tehnologia, noul CLS Shooting Brake foloseste primul sistem de iluminare dinamic pe baza de LED. Toate fazele de iluminare sunt realizate pe baza luminilor LED, care in combinatie cu sistemul dinamic ofera o iluminare perfecta chiar si in cele mai stranse curbe sau inclinate pante. Noile lumini LED se bazeaza pe Sistemul Inteligent de Iluminare testat deja de Mercedes pe modelele cu blocuri optice bi-xenon.

Acesta are patru optiuni cu autoreglare: pentru drum de tara, pentru autostrada, proiectoare de ceata inteligente, pentru pante si pentru curbe. Computerul masinii regleaza automat modul de iluminare in functie de drum si de conditiile meteo. Interiorul are ca si laitmotiv lemnul de stejar, acre ofera masinii un aer aristocrat. Pentru a completa acest sentiment, Mercedes a folosit covoare Maybach.

Interiorul este compartimentat in jurul unei console centrale si ofera celor patru pasageri spatiul personal necesar. Spatiul de depozitare din spate foloseste aceleasi insertii de stejar pentru a continua aerul de lux si in departamentul bagajelor. Acest concept ar putea sa devina noul CLS break, un rival de temut pentru noul BMW Seria 5 GT.

Andrei Monenciu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.8502 :: 17.82MB