No SSO cookie

Iata conceptul BMW Gran Coupe!

voteaza
(0/ 0)
Iata conceptul BMW Gran Coupe!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

BMW a atras la Beijing atentia intregii lumi, prin prezentarea noului conept Gran Coupe.

 
 
BMW a lansat zilele acestea la Beijing noul concept BMW Gran Coupe. Primele zvonuri spun ca acest concept reprezinta noul model Seria 8, care va fi varful de lancie a producatorului bavarez. Conceptul Gran Coupe reprezinta raspunsul bavarezilor cu privire la modelele Porsche Panamera si Aston Martin Rapide.

Noul Gran Coupe este un coupe cu patru usi de o lungime impresionanta de 5 m. BMW a declarat ca noul concept reprezinta imbinarea perfecta dintre versalitatea modelului Seria 5 GT si o masina sport. Gran Coupe are inaltimea plafonului micsorata cu 100 mm fata de Seria 7 si a fost conceput ca si 3 compartimente separate, care formeaza un intreg armonios.

Rolul acestui concept este de a prezenta lumii linia viitoarelor modele BMW, dar si pentru a vedea reactia lumii cu privire la un viitor rival bavarez pentru noul Audi A7, Porsche Panamera si Aston Martin Rapide. Design-ul conceptului Gran Coupe este unul mai agresiv si incorporeaza perfect noua directie aleasa de BMW.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2884 :: 22.03MB