No SSO cookie

Iata conceptul Audi TT GT4!

voteaza
(0/ 0)
Iata conceptul Audi TT GT4!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Audi doreste sa intre in campionatul GT4, iar pentru a marca aceasta intentie, germanii vor participa la cursa DTM din Shanghai cu un model de curse bazat pe modelul Audi TT. Cu toate ca Audi numeste noul TT GT4 ca fiind un concept, acesta pare foarte apropiat de versiunea finala.

 
 
Audi nu a oferit informatii detaliate cu privire la noul model, dar germanii de la Ingolstadt au tinut sa specifice faptul ca noul Audi TT GT4 este dotat cu un propulsor TFSI de 340 CP. Transmisia folosita este una S-tronic cu diferential autoblocant.

Noul model de curse a primit de asemenea si o suspensie de performanta si jante de 18 inch. Pachetul de modificari mecanice este completat de inginerii Audi prin dotarea noului model de curse cu un rezervor rezistent la socuri si o cusca de protectie.

In ceea ce priveste design-ul exterior, bara frontala, cea spate si eleronul sunt imprumutate de la modelul Audi TT RS, iar capota, usile si portbagajul sunt realizate din CFRP. Geamurile sunt realizate din plastic pentru a reduce greutatea. Puternicul Audi TT GT4 are un pret de achizitie de 120.000 de euro si este disponibil in Europa si Asia.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3753 :: 15.39MB