No SSO cookie

Hyundai vrea sa produca 1 milion de masini in China din 2012

voteaza
(0/ 0)
Hyundai vrea sa produca 1 milion de masini in China din 2012
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Hyundai intentioneaza sa ajunga la 1 milion de unitati produse si vandute in China anual, incepand cu 2012.

 
 

Hyundai a anuntat un plan ambitios pentru piata auto din China, cea mai mare din lume. Producatorul coreean doreste sa ajunga la o productie de 1 milion de unitati in China in 2012. pentru a-si indeplini acest scop, Hyundai va deschide o a treia facilitate de productie in China.


Initial, coreenii au declarat ca noua uzina va fi capabila sa produca 300.000 de unitati pe an, insa recent au ridicat estimarea la 400.000 de unitati. Astfel, in 2012 obiectul Hyundai va fi sa vanda 1 milion de masini in China.


In acest an, Hyundai estimeaza ca va vinde in China 670.000 de unitati, in crestere cu 100.000 fata de anul trecut. In primele opt luni ale anului, China a reusit sa devina principala piata de desfacere pentru Hyundai, inregistrand livrarea a unui numar de 437.000 de unitati, mai mult decat in SUA, unde Hyundai a livrat doar 363.000 de unitati.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1501 :: 22.11MB