No SSO cookie

Hyundai prezinta Veloster Rally Car

voteaza
(0/ 0)
Hyundai prezinta Veloster Rally Car
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Hyundai va prezenta, in premiera mondiala, Veloster Rally Car la Salonul Auto de la Chicago!

 
 
La nici o luna de la lansarea modelului Veloster, la Detroit 2011, Hyundai pregateste debutul versiunii pentru competitie, Veloster Rally Car.
In acest sens, Hyundai a dat publicitatii un teaser, format din doua fotografii, cu masina de raliu in plina desfasurare de forte.


Hyundai Veloster Rally Car va fi prezentat oficial saptamana aceasta, la Salonul Auto de la Chicago. Masina poarta branding-ul partenerului Hyundai, Red Bull si cu aceasta am terminat de publicat toate informatiile care au fost puse la dispozitie de catre firma coreeana. Mai multe date, dupa data de 9 februarie, cand va fi prezentat oficial.


Mai trebuie spus, ca Hyundai va fi prezent si la Geneva 2011, unde va dezveli varianta pentru Europa a modelului Veloster. Ochii intregii lumi auto vor fi atunci atintiti asupra standului coreean, pentru a vedea daca zvonurile unei motorizari de 208 CP, 1.6 l turbo, sub capota Veloster, sunt sau nu pertinente.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1629 :: 17.78MB