No SSO cookie

Hyundai pregateste un nou model pentru piata europeana

voteaza
(0/ 0)
Hyundai pregateste un nou model pentru piata europeana
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Hyundai Motor are în plan lansarea unui model complet nou, destinat special pieţei auto europene, relatează Automotive News Europe.

 
 
[poza1s]Maşina va intra în producţie la noua fabrică Hyundai care va fi construită în curând, dupe ce i se va alege locaţia, în Polonia sau Slovacia. Modelul va fi o maşină compactă, de talia Ford Focus, şi se va situa între modelele Accent şi Elantra din gama Hyundai. Noua unitate de producţie va avea o capacitate de producţie de 300.000 de unităţi, modelul ce urmează a fi construit urmând a fi prezentat pieţei în 2005, la unul din saloanele auto de la Geneva sau Frankfurt. Surse din interiorul companiei susţin că noul model este un răspuns al cererii pe piaţa europeană, distribuitorii Hyundai fiind siguri că vânzările mărcii ar putea creşte cu acest nou model, decât cu menţinerea celorlate două situate în segmentu mediu. De altfel, livrările Elantra s-au diminuat semnificativ pe mai multe dintre pieţele europene. Noua maşină va fipregătită la centrul de dezvoltare Hyundai de la Frankfurt. Producătorul sud-coreean mizează şi pe faptul că acest model va constitui platforma viitorului automobil de rally care va readuce marca în prim plan în World Rally Championship.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1747 :: 22.09MB