No SSO cookie

Hyundai la Salonul Auto de la Paris

voteaza
(0/ 0)
Hyundai la Salonul Auto de la Paris
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

La editia 2010 a Salonului Auto de la Paris, Hyundai ofera o viziune asupra viitorului sau in Europa, prin lansarea a patru noi modele pentru piata de pe batranul continent, dintre care doua premiere mondiale.

 
 
In concordanta cu cresterea continua a companiei la nivel european, in acest an standul expozitional Hyundai este mai mare decat in anii precedenti, prezentand in total 18 modele de serie si prototipuri, expuse pe o suprafata cu 66% mai mare decat la saloanele anterioare.

Hyundai ix20


Noul MPV din segmentul B, ix20, prezentat in premiera mondiala, se diferentiaza de modelele „minivan” concurente, care au forme colturoase, adoptand un profil sportiv si dinamic. Noul ix20 este cel mai recent autovehicul Hyundai care va fi proiectat si construit in Europa si beneficiaza de noul limbaj de design Hyundai, cu forme de „sculptura fluida”.

Modelul ix20
utilizeaza aceste accente puternice de design pentru a furniza un lider in clasa sa. Beneficiile dedicate clientilor inglobate in pachetul ‘5 Year Triple Care’ ofera cinci ani de garantie fara limita de kilometri, cinci ani de asistenta rutiera si cinci ani de verificari tehnice gratuite. Economia de carburant si emisiile de CO2 reduse pana la un nivel minim in clasa sa, 114 g/km, contribuie la obtinerea unor costuri de utilizare foarte competitive.

Hyundai i10

O alta premiera mondiala lansata la Salonul de la Paris o reprezinta noul Hyundai i10. Autovehiculul este prevazut cu un motor revolutionar cu trei cilindri, de 1,0 litri, dezvoltat sub numele i10 Blue. Cu emisii CO2 de numai 99 g/km, acesta transforma noul i10 in liderul clasei sale din punct de vedere al emisiilor reduse si costului de intretinere scazut. Disponibil catre vanzare incepand cu trimestrul patru al anului in curs, noul i10 beneficiaza de o actualizare eleganta, care include o noua parte frontala, cu grila radiatorului de forma hexagonala, tipica pentru noile modele Hyundai si farurile in forma de lacrima, in concordanta cu stilul actual al gamei.

Hyundai Genesis Coupe


Cel de-al treilea model nou pentru Europa il reprezinta Hyundai Genesis Coupe. Disponibil incepand cu ultimul trimestru, Genesis Coupe a fost modificat conform cerintelor posesorilor europeni, fiind revizuite directia, suspensia si franele. Modelul de mare viteza cu tractiune spate este disponibil cu un motor turbo eficient de 2.0 litri si 210 CP sau cu un puternic motor V6 de 3,8 litri si 303 CP.

Hyundai Equus

Versiunii coupe a gamei Genesis i se alatura varianta sedan si luxoasa limuzina Hyundai Equus, ultima dintre acestea fiind prezentata in premiera pentru Europa. Pe parcursul salonului, reprezentantii Hyundai vor supraveghea cu atentie reactia publicului la aceste doua modele - ambele deja de succes pe alte piete - inainte de a lua o decizie privind introducerea lor pe piata europeana.

Hyundai expune de asemenea cele mai recente tehnologii ecologice din cadrul initiativei Blue Drive™. Compania tinteste pozitia de lider al industriei auto din punct de vedere al tehnologiilor ecologice, iar modelele expuse reflecta acest obiectiv.

Hyundai ix35 Blue

Variante ale popularului SUV din segmentul C, Hyundai ix35, demonstreaza experienta Hyundai pe parte tehnologica. Cel de-al patrulea model nou pentru Europa, ix35 Blue, este disponibil spre vanzare imediat dupa salon, prezentand cele mai bune emisii CO2 din clasa sa, 135 g/km, datorita utilizarii noului motor diesel de 1,7 litri si aplicarii tehnologiilor Blue Drive™. Pentru viitorul mai îndepartat, Hyundai va prezenta in premiera mondiala hibridul diesel ix35. Cu emisii CO2 de 117 g/km, aceasta varianta se alatura gamei de 6 modele Blue din standul Hyundai la Paris.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1408 :: 17.79MB